mandag 1. juni 2009

Søndag 31. mai

Hei!

Dagen i dag startet rundt halv ni, og da ble det å pakke sakene, og sjekke ut fra hotellet i New York. Vi kjørte over til Manhattan, og tvers igjennom byen og igjennom Holland Tunellen.

Etter at vi kom oss over til New Jersey, og på riktig vei nedover mot D.C., så stoppet vi for å spise frokost/lunsj. Kjørte så videre ned mot Washington D.C., via Delaware, og Maryland. Hotellet var ikke så vanskelig å finne, da det lå ved veien på den veien vi kom inn. New York Avenue av alle ting.

Emma merket fort at bassenget var stengt, noe som ikke falt i smak hos henne. Etter litt om og men, fant vi ut at det lå en Six Flags 30 minutter fra D.C., som hadde vannpark, så vi satte oss i bilen, programmerte GPSen og kjørte utover.

Six Flags America var absolutt godkjent. Vi kom rundt kvart på seks, og de stengte 9, så det var bare å komme seg til vannparken og bade i vei. Jeg og Emma tok alle vannattraksjonene de hadde, og alle var egentlig veldig bra. Etterpå gikk vi rundt og så på det andre de hadde i parken.

I ni-tiden var vi altså ferdig, og måtte finne en plass for å spise. Vi kjørte tilbake til D.C. for å finne en restaurant med italiensk mat, men det var enklere sagt enn gjort. Byen her er jo full av mye enveiskjørte gater, og plasser man ikke kan svinge til høyre, eller venstre. Vi endte opp på trappa til Obama, nesten, før vi ga opp og fant nærmeste 7-Eleven og kjøpte med oss noe mat tilbake til hotellet.

Alt i alt en helt ok dag, men jeg ser frem til morgendagen, når vi skal inn til sentrum, besøke et par museer, Capitol bygningen, Det Hvite Hus, Washington Monument, og litt til. Bilder kommer det mer av i morgen, men har lagt ved et par tre bilder i dag også.

God natt!




1 kommentar:

Anonym sa...

Hei lille venn.

Håper de koser dokk.. Skulle ringt på til Obama for å høre om han hadde litt middag til dokk da vet de...

Høres ut til at de opplever litt av kvart . Ta flere bilder...

Konserten med Eagles var konge. Hærlig musikk. Finvær var det og.

Hils Emma og pappa da..

Klemz fra mamsen