tirsdag 9. juni 2009

Mandag 8. juni

Hoy!

I dag skulle vi ha vår første dag i Disney World, og vi planla å dra litt tidlig, siden vi måtte hente ut billettene våre først uansett. Etter en times tid hadde vi hentet ut billettene, og skulle gå mot monorailen (toget) til Magic Kingdom. Da sa Emma at hun var dårlig, og endte opp med å spy et par ganger når vi satte oss ned på en benk. Veldig morsomt, huh?

Vi ble enige om å kjøre hjem, og heller dra tilbake på ettermiddagen om hun var bedre. Når vi kom hjem fulgte jeg Apple Keynoten, og slappet av i finværet. Var utrolig varmt ute i dag, så egentlig litt glad for at vi ikke var i Disney World midt på dagen.

Rundt halv fem kjørte vi tilbake til parken, partkerte og tok monorailen til Magic Kingdom. Det første vi la merke til, var jo det kjente slottet som lå i enden av Main Street. MEN jeg må si jeg ble skuffet over det. Hadde trodd det var et svært slott, men nei, det var ganske "lite" i den forstand du kan si noe sånt om et slott.

Vi gikk lit rundt, prøvde litt greier, men fant fort ut at Magic Kingdom er nok artigere for de yngre. Vi fikk likevel gjort en del frem til klokken var rundt åtte. Da spiste vi middag, før vi gikk bort til Main Street hvor kveldsparaden SpectroMagic skulle starte klokken ni.

SpectroMagic var fantastisk! Helt villt hvor gode Disney er til å lage parader. Har sangen som ble spilt på hjernen og. Den er faktisk ganske fin :P Etterpå gikk vi til en attraksjon vi hadde fast pass til, før det ble fyrverkeri klokken ti, noe som også var helt villt!

Vi ruslet så hjemover, sammen med tusenvis av andre, og kom oss til bilen rundt kvart over elleve eller noe sånt. Var hjemme rundt midnatt. Da stengte parken, bare for å få informert dere om det :P Trikkene som kjørte oss til parkeringsplassen skulle visst kjøre til 01.30 i natt :P

I morgen skal vi på Disney´s Hollywood Studios, og der tror jeg det skal være litt mer å gjøre for oss litt eldre. Men vi får se i morgen om vi har rett. Snakkes!





2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.

Det ser jo fantastisk fint ut i Disney World da.. Håper de kose dokk og at Emma er bedre.

Lykke til videre.

Klem fra mamma

Anonym sa...

Mamma si pie :-) Ny Hannah Montana skjorte og sko ser jeg. Bra hun ble bedre og at hun har gode sko å gå i :-)

Tone E