tirsdag 7. april 2009

Mandag 6. april

Da skal jeg skrive litt om mandagen i ferien, og det var en rimelig bra dag, om jeg skal være ærlig... Våknet til et vær minst like bra som i går, og det skulle vise seg å blir enda bedre. Var tett opp mot 90 hele dagen, og det er vel 33 grader eller noe rundt der.

Vi spiste frokost, og sjekket ut før klokken 11, når vi måtte ut. Vi snudde nesen mot Key West, og begynte å kjøre. Visste det var et stykke nedover, men at det var såpass langt som det faktisk var, det hadde jeg aldri trodd.

Tok vel godt over to timer fra motellet vårt og ned til byen. Der fant vi først et av Floridas mange marriage license offices, siden Mamma og Svein måtte ha et papir derfra for å få gifte seg på onsdag. Fant ut at det var like greit å gjøre det i Key West, istedenfor inne i Miami.

Etterpå ble vi enige om å ta en sånn guidet tur rundt om i byen, så vi parkerte bilen ved at av de dyre parkeringsplassene nede i sentrum og fikk kjøpt billetter. Vi ble sittende på toget til Mr. Bob og han var utrolig flink. Vi ble kjørt rundt om i gamlebyen i 90 minutter og fikk vel sett det som var å se på av hus, statuer og annet i Key West.

Da vi var tilbake så tok vi oss en gåtur oppover Duval Street, som liksom er hovedgaten/shoppinggaten i Key West. Dog er jeg lite interessert i store t-skjorter som sier Key West eller Florida, og har store fisker både foran og bak på skjortene.

Klokken nærmet seg fem når vi kom tilbake til bilen, og vi bestemte oss for å kjøre oppover mot fastlandet, og finne et hotell før det ble natt. Tok godt over to timer før vi kom tilbake til fastlandet, og tilbake i Florida City fant vi et rimelig hotell, hvor vi la oss inn, før vi dro for å spise litt mat. Ble McDonalds igjen faktisk... :P

Bilder for vi ta i morgen eller senere, for nå er den over midnatt og jeg skal opp ganske tidlig i morgen. Snakkes!

2 kommentarer:

Leonie sa...

Koselig at de skal gifte seg da! :D
Når blir dette da? (:

MiaLAMPE sa...

Her i Minnesota har vi kalde 30 grader Farenheit. Jesus mother, help me.