fredag 23. januar 2009

Snart helg?

Jada, nok en vanlig dag her i Cartersville. Er vel ikke noe spesielt å skrive om dagen egentlig. Var jææævlig kaldt i dag da. Varmeste var 23 degrees, altså -5 grader celsius. Ingen snø dog.

Gjorde ingenting i 1st period, men i 2nd hadde vi først en quiz. Og jeg sier det igjen, amerikanske ungdommer har sinnsykt lav IQ. Skal ikke gå så veldig mye inn på det, men når man spør hvorfor man har quizzer, og om man skal skrive bokstaver (A, B, C eller D) på linjene, så fortjener man å bli ledd av. Avsluttet klassen med å se en 20-minutters film om The Constitution som blir temaet for den neste uken.

World Lit, nok en test. Open book heldigvis, men den var villt stor. Jeg skjønner fortsatt ikke mye om Gilgamesh, Shimdoudiyuyfuo og alt det der tullet. Mr. Clift var ikke på skolen heller, aner ikke why.

Fikk skyss hjem av Brian i dag, så var hjemme 3.40 istedenfor 4.15 som andre dager i uken. Vasket klær, spiste litt lett lunsj og slappet av. Rundt sju så kjørte vi ned til Pizza Hut og spiste middag, før vi dro hjem.

Resten av kvelden har jeg sett på basketkamp og ikke minst X-Games. Big Air-finalen ble rett og slett en katastrofe/skandale, kall det hva du vil. Hvorfor? De hadde bestemt seg for å bruke telefonavstemning for å kåre vinneren. Semifinale 1: Norge vs. Norge. Nordmann til finalen (Horgmo). Semifinale 2: Norge vs. USA. Travis Rice vinner med 92% av stemmene. Begynner du å se poenget mitt? Finale: Norge vs. USA. Travis Rice vinner med over 70% av stemmene. Når det er kun Amerikanere som kan stemme, eller de med amerikansk mobil da, og Amerikanere er blant de mest patriotiske jeg vet om, og i finalen er det en Amerikaner mot en Nordmann.. Er jo ikke noe tvil om hvem de stemmer på? Skandale!

Nei, er ikke skuffet.. :P

Ingen kommentarer: