lørdag 31. januar 2009

On the road again..

Først så vil jeg si at jeg er litt skuffet over kommentarene i det siste. Føles ut som jeg kun skriver for meg selv innimellom, noe som er litt kjipt.

Stod opp klokken 06.00 i morges, eller rettere sagt; klokken var satt til 06.00, men stod opp rindt 15-20 minutter senere. Tok en dusj og pakket en liten koffert raskt, før vi var ute av huset klokken 07.10.

Vi stoppet på Hardees og kjøpte frokost, og den stoppen ble den første av ørten tusen tissepauser og alt faen. Altså, hvor mange stopp trenger du på en kjøretur på 5 timer? Er sikker på at vi stoppet 8-9 ganger før vi ankom Savannah, rundt klokken halv ett.

Etter å ha kjørt litt rundt i byen, nede ved River Street osv, så kjørte vi for å spise lunsj. Ble pizza slices på Mr. Pizza, før vi parkertr bilen og gikk litt rundt i downtown. Nå er det ikke mye å se på, om du ikke er veldig interessert i gamle bygninger, eller malerier. Savannah er et mekka for kunststudenter, og det ligger art skoler overalt. Byen minner meg litt om en miniversjon av New York om man kan kalle det det.

Etter en god stund i downtown, så kjørte vi hit til Pooler hvor hotellet vårt ligger. Vi sjekket inn og slappet av på rommet i en time eller noe sånn, før vi dro for å spise middag. Vi skulle spise på Sticky Fingers, men endte opp med å dra til Golden Corral, og woho de har utrolig god mat. Men faen, man blir alt for mett av den plassen!

Vi avsluttet kvelden med å kjøre til et mall, bare for å slappe av før vi skulle dra tilbake til hotellet. Fikk en text fra Brian når vi var på Target: "We made first!!". Hva mente han med det, tenker du nå? VI, JEG og Brian, eller FBLA Cass High har vunnet beste nettside for vår region, og skal nå til state championship med nettsiden vår. Det arrangeres i Atlanta den 27.- og 28. mars, samme dagen som Mamma og Svein kommer, så vi får se hva som skjer. Koster også $70 for å melde seg på, men tror nok jeg skal dra.

I morgen skal vi til et convention center og se på Jeff synge med All State koret. Yay.. :p Kommer med en post i morgen kveld og regner jeg med. Kom gjerne med spørsmål om du har det.

Som dere ser, så er Savannah forresten på en annen planet. Kjempegod utsikt over planet Earth...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hallo lille venn.

Best å skrive noen ord da siden du savner det. Skjønner du vil høre hva vi syns så da kommer det nå. På tur du da altså??
Det er vel hygelig å gjøre noe anna for ein gang skyld vel...
Se lyst på det du...
Kanskje du er i Atlanta du da når me kjem?? Det er jo greit det..

Kos deg og ta mye bilda.

God helg.

Klemz fra mamsen

Anonym sa...

Har du spurt noen ut på date? :)
har ikke lest noe om det men :)