torsdag 1. januar 2009

New York Trip - Dag 5

Klokken er nesten to på natta, så skal prøve å skrive kort om dagen i dag. Vi hadde wake-up call klokken 07.00, og frokost rett etterpå. Vi kjørte fra hotellet klokken et par timer senere.

Vi stoppet utenfor Bryant Park, og fikk mange mange timer free time. Jeg, Nathalie, Inga og Ingrid bestemte oss for å finnw Fifth Avenue, og det klarte vi lett... Vi gikk nordover, og endte opp på Apple Store, før vi snudde og gikk tilbake igjen. Hadde en rask stopp på Trump Tower, og Starbucksen der, for å få i oss litt drikke. Var nemlig sinnsykt kaldt i dag, og ikke nok med det, så snødde det også.

Etter noen timer var tilbake ved Bryant Park, og jeg og Ingrid lette febrilsk etter noen som solgte Pretzels, men ingen var rundt parken, så vi begynte å løpe et par kvartaler oppover 6th avenue, og fant en tilslutt. 1 minutt før vi skulle møte opp. Vi løp tilbake og bussen kom akkurat da vi kom frem.

Dro etter dette til American Museum of Natural History (hvor Night at the Museum er innspilt fks.). Der så vi først en film i planetariumet, om Cosmic Collitions og hva som kan skje i fremtiden. Etterpå hadde vi free time inne i museet et par timer, og vi gikk oss helt vill. Fant frem til slutt dog, og vi kjørte tilbake til hotellet.

Fikk slappet av et par timer, før det ble servert middag, og etterhvert også party. Partyet var bare kjedelig, men greit nok. Fikk sett "The Ball Drop" på TV, og sagt Happy New Year til alle.

Uansett, dagen var grei, men jeg vil heller vært hjemme på nyttår :P Godt Nyttår og Happy New Year til ALLE og enhver der ute!

3 kommentarer:

Anonym sa...

GODT NYTTÅR VENNEN MIN.

Håper du hadde en ok feiring.
Vi kosa oss med kalkun og mormor var her og spiste.
Skulle hilse fra alle naboene. I år er det ikke lov med raketter med pinner så jeg synes at det var mindre enn før men helt greit.

Nå har det snødd i to dager så det er mye snø igjen.

Kos deg videre og ring når du er hjemme igjen.

Hils alle Godt Nyttår fra oss.

Klemz fra mamma

Anonym sa...

HEI DU !!

VAR DET NOE FYRVERKERI DER DA

PAPPS

Unknown sa...

Godt nyttår!

Hadde kalas hjemme hos oss på nyttårsaften i år. Finklær, Bakk, Siv, Andreas, Siv, Sol Angelica, Dominic Elian og jeg.
Kokte utrolig mye pinnekjøtt, kålrabistappe og poteter.

Sol Angelica ville ikke legge seg, så hun fikk være oppe til etter at fyrverkeriet ble skutt opp, snakk om overtrøtt hyper unge ...

Synes fyrverkeriet i år var mye gøyere enn før, nå som vi fikk bruke bare batterier. For batteriene har gjerne 50skudd for 100kr, og det er mye for pengene.

Vi tenkte ikke over at folk kjørte bil kl 00:00, så vi plasserte dem like godt midt ute i Ole Vigs gate... Rett etter at Andreas tente på det største batteriet kommer det en gammel bil i en sinnsyk fart. Vi løper ut i veien for å få han til å stoppe, men han ratter og ratter og bremser, men glider bare rett frem. Han begynte tilslutt å gasse for å komme seg forbi. Når han hadde kjørt rundt 10 meter forbi batteriet smalt den første bomba av. Litt skummelt, men artig også! Han må jo ha sett at Andreas sto der ute og tente på!