onsdag 31. desember 2008

New York Trip - Dag 4

Sinnsykt! Dagen i dag har vært lang, men også helt sinnsykt konge! Vi hadde wake-up call klokken 07.00, og da ble det dusj og frokost. Bussen inn til Manhattan gikk klokken 08.45.

Ette en liten kjøretur stoppet vi ved 30 Rock, altså Rockefeller Plaza. Der fikk vi utdelt billetter til NBC Studios touren, før vi fikk free time frem til vår guidet tur startet. Jeg hadde en av de første, klokken 10.45.

Touren var ganske grei. Vi fikk lært endel om historien til NBC, samt besøke noen av de mest kjente studioene til kanalen. Visste dere fks. at studioet til Conan O´brian er villt lite, i forhold til andre latenight shows? Andre studios vi fikk sett var NBC News, Saturday Night Live med mer. Etter guidingen fikk vi free time frem til 2, tror jeg, og da ble det lunch i kjelleren på Rockefeller Plaza, småshopping på Fifth Avenue, osv. Kjøpte meg en to-tre t-shirts til gode priser. Så brukte noen kroner i dag faktisk :P

Møtte opp utenfor inngangen til Top Of The Rock i to-tiden, og etter en 45 minutter med venting, og enda litt mer venting, så stod vi i heisen opp til 67th floor på Rockefeller Plaza.. Utsikten? UBESKRIVELIG! Var helt villt hvor mye du kunne se, og i tillegg var været med oss, så var sol og kos der oppe. Kaldt, men ellers fint.

Etter vi møtte opp ved bussen igjen, så dro vi direkte til Dallas BBQ, hvor vi spiste middag. Maten var god, og jeg ble mett selvfølgelig. Turen gikk videre mot Broadway showet vi skulle se, men vi fikk en liten halvtime free time, så vi kunne gå opp et par kvartaler og få tatt litt bilder av Times Square by night. Jeg, Nathalie, Ingrid og Inga kom oss frem, men det var så mye folk der, at vi ga opp ganske fort.

Deretter så vi Broadway showet "Rock of Ages", som btw var helt sinnsykt fantastisk. Constantine Maroulis hadde hovedrollen, og gjorde en kjempejobb. Musikalen anbefales på det sterkeste, og skal du til NYC de neste månedene, så burde du absolutt se den!







3 kommentarer:

Leonie sa...

Eheeey søstra mi og jo! Håper dere koser dere, ser sån ut i hvertfall! :D
GODT NYTTÅR!

Anonym sa...

Hei vennen.

Ser ut til at du har det fantastisk. Er så glad på dine vegne at du får oppleve noe sånt, men er litt misunnelig da.....
Hils alle "kjendiser" du treffer...

Kos deg på nyttårsaften. GODT NYTTÅR.

Klemz fra mamsen

Martin sa...

God nyttår til dere også :)