tirsdag 30. desember 2008

New York Trip - Dag 3

New York er fortsatt fantastisk. God Natt!

Neid, dagen i dag har vært like fantastisk som dagen før, og vi fikk sett enda mer av denne byen, som btw er helt villt stor! Vi dro fra hotellet rundt 08.45, og kjørte innover mot byen igjen...

Kjørte igjennom Manhattan og rett til FN-bygningen. Der ble vi nødt til å gå igjennom en bunke sikkerhetssjekker, og vente på at alle 100 skulle komme igjennom. Etter en tur i Gift Shoppen, fikk vi guidet omvisning rundt om i bygget, i grupper. Vi var innom rommet hvor generalforsamlingen samles osv.

Da vi etter flere timer omsider var ferdig inne, og alle 100 var igjennom turen, så gikk vi ut, og tok bussen videre for å spise lunsj. Jeg, og noen flere norske endte opp med å gå til New York Burger Company hvor vi spiste burgere...

Turen gikk så til Chinatown, hvor vi fikk free time til klokken 5, så hadde vel nesten tre timer der. Jeg brukte totalt 3 dollar i Chinatown. $1 på 6 postkort, og $2 på en pretzel. Imponert?

Jeg, Inga, Ingrid og Nathalie gikk mot møteplassen for bussen, og satte oss ned og fikk igjen varmen, etter flere timer ute i kulda. Men uansett, Chinatown var helt sinnsykt. 489278473 butikker som solgte akkurat de samme klærne, til forskjellige priser.

Etterpå kjørte vi tilbake til New Jersey, og til Jersey Garden Outlet Mall. Et vanvittig kjøpesenter, hvor vi fikk enda mer vanvittige 3 timer på å shoppe. Jeg brukte totalt $0 på de tre timene. Imponert igjen?

Dagen i morgen blir enda mer fantastisk. NBC Studios, Rockefeller Plaza, 5th Avenue, Times Square, Broadway, og Broadway show! En utrolig innholdsrik dag med andre ord. Men nå begynner folk å vil sove her, så skal runde av. Ingen bilder får dere i dag, beklager.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Har dere planlagt turen til NY sjøl eller har Speak planlagt den for dere?

Anonym sa...

Sinnsykt gøy det virker :)!
Får dere ikke shoppa noe?

Anonym sa...

Begynner du å bli grådig, Martin eller er du bare økonomisk ;-) Hehe. Klem fra Tone E

Linda sa...

Høres kjempebra ut, jeg er misunnelig! Dere skal vel opp i empire state building en dag?:)

Martin sa...

Marte: Dette er igjennom Explore America.

Anynom: Jo, vi får free time, hvor man kan shoppe.

Linda: Nei, vi var opp i Rockefeller Center, som har bedre utsikt enn Empire State Building.