lørdag 5. april 2008

Seriestart i Tippeligaen

Mandag var det endelig klart for seriestart på Lerkendal igjen. Rosenborg skulle åpne hjemme mot Vestkantklubben Lyn. Enkel match burde mange si etter 3-0 i siste hjemmekamp mot Lyn i fjor høst. Det viste seg å bli nesten det motsatte. Vi spiller ikke fin fotball og i første omgang gjør vi flere feil enn mange lag gjør på hele vårsesongen. Det hele toppet seg da veteranen Kvarme klarte å gi Lyn straffe på overtid i første omgangen.

I andre omgang måtte Iversen ut med skade, noe som ikke var noe problem i det hele tatt. Han kan overhodet ikke ha vært varm i trøya etter den latterlige innsatsen han viste i de minuttene han var utpå der. Senere fikk vi også ut Rosenborgs kanskje største flopp de siste sesongene, Øyvind Storflopp. At han fortsatt spiller på a-laget til norges beste fotballlag forstår jeg ikke.

Men det endte da bra til slutt. Vi vinner 2-1 etter mål av Traoré og Koné og får med oss de viktige tre poengene fra første serierunde. Men jeg så mye bra utover i andre omgang og når Sappara, Tettey og ny innkjøpte Kris Stadsgaard kommer inn i startelleveren så tror jeg dette blir veldig bra.

Ellers så er det nå bare snart 5 dager igjen til 18-årsdagen min. Happy birthday to me...

2 kommentarer:

M|t@ sa...

I like that picture!:) is it ok if i use it in my Norway-presentation thingie? ;p

Anonym sa...

Haha Martin,
Bare sånn oppdatering:
FFK - Molde 2-1

Tarik scorte to mål.