tirsdag 3. februar 2009

Mandag 2. februar

Trodde det skulle være værre å komme tilbake til skolen, men var faktisk ikke så værst likevel. Stod opp til vanlig tid, 06.30 og tok en dusj. Laila kjørte oss til skolen, så slapp å være klar når bussen kom.

Hadde en 10 minute advisement før 1st period, hvor jeg lastet ned nye spill til Project 64, og begynte på Banjo Kazooie :p Var jo ferdig med Mario, så da måtte vi finne noe nytt å gjøre. Under announcementsene ble navnet mitt nevnt, og jeg fikk en medalje som sa "Georgia FBLA Excellence Award".

2nd period hadde vi en vanlig governmenttime, med note taking, bråk og chill. 3rd period og World Lit. Chill i begynnelsen, satt å pratet med Mr. Clift, kopierte noen worksheets fra fredag, før vi hadde prøve om "Oedipus Rex". Gikk sikkert bra nok :p

4th period var veldig lik 1st. Spilte Project 64 frem til senior bell, og Brian kjørte meg hjem. Spiste noe rask mat, og ventet på at folket skulle komme hjem. Ringte både Mamma og Pappa og pratet med dem. Ble jo middag etterhvert, og resten av kvelden er brukt på prosjekt om "The Preamble".

3 kommentarer:

Anonym sa...

savner flere bilder fra turn din : ) ?

xpressure sa...

congrats dude. :)

1 spm.
Må man ta allmenn første året for å dra til usa ? Eller avhenger det av skolen ?

Martin sa...

Camilla: Thanks :P

Man må ikke, men for å få stipend, så må året godkjennes, noe som er omtrent umulig hvis du ikke går allmennfaglid studieretning.