tirsdag 18. september 2007

Champions League eventyret er igang!

Endelig var det klart for Champions League igjen og Rosenborg skulle åpne mot Chelsea borte på Stamford Bridge. Ingen mulighet for at Rosenborg kunne ta poeng sa de fleste. Som RBK supporter har jeg lært å alltid være optimistisk foran Champions League kamper.

Kampen åpnet med stort trykk fra Chelsea, men vi kom oss inn i kampen og etter 24 minutter header Mika Koppinen oss opp i ledelsen! Vi leder 1-0 over Chelsea PÅ STAMFORD BRIDGE! Resultatet holder seg til pause. Etter hvilen startet Rosenborg fantastisk og hadde et par store sjanser, men 53 minutter ut i kampen fikk Shevchenko en scoring og vi var tilbake til uavgjort. Artig så lenge det varte, men vi fikk uansrt med oss 1 poeng fra Stamford Bridge! Fantastisk kamp av samtlige. Må også trekke frem dommeren som gjorde en kjempekamp!