mandag 27. august 2007

Valgdebatt på skolen!

Idag hadde vi besøk av lokale politikere til debatt på skolen. Alt i alt så var det en veldig fin debatt hvor jeg mener SV og AP bare sklir lengre og lengre ut på isen og kommer med ren bullshit. De er også mer interessert i å rakke ned på FrP og tildels Høyre istedenfor å konsentrere seg om sin egen politikk.

Han fyren fra AP var forøvring det mest irriterende menneske jeg har sett på et par dager. Kun Jens Stoltenberg er mer irriterende. Etter å ha fulgt debatten og tatt massevis av valgkalkulatorer så er fortsatt FrP det partiet som passer meg best.. Dessverre er jeg et år for ung til å stemme ved valget i år.

Høyre representanten for fylkestinget i Nord-Trøndelag kom forøvrig med et par gode kommentarer. Han viste oss et avisutklipp hvor Kunnskapsminister Djupedal ville bruke dokker i matteopplæringen. Han tar frem sekken sin og kaster en dokke bort til dama fra SV og ber henne lære han å regne med dokker.

I avslutningsinnlegget kommer han også med denne gode strofen:

"Stem gjerne FrP hvis du vil det, eller Venstre hvis du vil det, men står det SV på stemmeseddelen din, ja da gjør du en STOR feil. Stem Høyre!..."

Ingen kommentarer: